3 leden onderwaterhockey naar het WK!

Geplaatst door:Leo Mombaerts
Artikel gevonden op:http://www.owh.be/nationale-ploeg/
Datum:07-05-2018 om 20:31:35 uur
Bezoeken:231

Van 19 juli tot 28 juli vinden dit jaar de wereldkampioenschappen onderwaterhockey plaats in Quebec, Canada. Drie van onze onderwaterhockeyers zullen eraan geselecteerd om deel te nemen.

- Verbakel Katrien

- Schops Ine

- Nijssen Lowie

Zo een grootschalig tornooi kost geld: inschrijvingsgeld, huur zwembad, team outfits (= een wit en zwart badpak + caps, team outfit voor naar het zwembad), vliegtickets, overnachting, eten,... Helaas is deze sport niet zo goed betaald en gesponsord als voetbal. Ze moeten voor alles zelf opdraaien. Daarom verkopen ze hun HockeyBier, om toch wat uit de kosten te komen. 

Ze verkopen flessen bier van 75cl. Met de bedoeling dat men dit "gezellig samen" opdrinkt terwijl men bv naar een wedstrijd van de Belgen in Quebec aan het kijken is (alle wedstrijden worden uitgezonden via livestream, meer info kan je tegen dan vinden op www.belgiumuwh.be maar kijk er nu gerust ook al een keertje op)

Hoe kan hen helpen ? Door bier te kopen!

Het bier is te koop voor een schappelijke prijs van €5 per fles. Echter als je een doos koopt met 6 flessen betaal je slechts €27! Ik heb ik het clubhuis Thor een lijst gelegd waar je je bestelling op kan noteren of je kan hier inschrijven voor een bestelling.

Het is belangrijk dat er geld in het laadje komt omdat ze alle 12 heel hard aan het trainen zijn om onze "droom" waar te kunnen maken en ons kleine landje te mogen vertegenwoordigen daar in Canada.

 

 

Contact

 • Herenstraat 87
  3600 Genk

  KBO 0409.673.164
  IBAN BE31 0688 9146 1955
  BIC GKCC BE BB

 • Zin om eens een kijkje te komen nemen? Aarzel niet en spring gerust eens binnen tijdens één van onze zwembadtrainingen in zwembad 'SportinGenk', Emiel Van Dorenlaan 144 in 3600 Genk

  Dinsdag: van 21u00 tot 22u00
  Donderdag: van 20u30 tot 22u30

 • Zit je nog met een vraag? Behalve binnenspringen tijdens één van onze trainingen kan je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen op bovenstaand adres. we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.