Gratis duikinitiatie

Denk je er ook over na om met duiken te beginnen, of twijfel je nog als het wel iets voor jou zou kunnen zijn? Aarzal dan niet en schrijf je in voor een gratis proefles.

Nogal wat mensen kiezen voor een eerste duikinitiatie tijdens een vakantie in één of ander tropisch duikparadijs. Hoewel dit voor een aantal mensen een prachtige ervaring kan zijn, keren er sommigen ook wel eens met minder goede ervaringen naar huis. Inderdaad, zelfs een initiatie is niet iets dat licht opgevat kan worden. Je verblijf onder water vergt toch wel wat voorbereiding en een professionele begeleiding.

Regelmatig organiseren wij in het zwembad initiaties in de duiksport. Tijdens deze sessies krijg je wat meer uitleg over hoe onze sport precies in elkaar zit, nemen we je mee in het zwembad waar je enkele cruciale basistechnieken worden bijgebracht, en kan je een tijdje - onder begeleiding van een ervaren instructeur - met de flessen duiken.

Voor deze initiaties voorzien we het nodige materiaal. Het enige dat je zelf dient mee te brengen is je zwemgerief.

Inschrijven

Geïnteresseerd? Laat hier even je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam:
Email:
Telefoon:
Typ de tekens over:

Contact

 • Herenstraat 87
  3600 Genk

  KBO 0409.673.164
  IBAN BE31 0688 9146 1955
  BIC GKCC BE BB

 • Zin om eens een kijkje te komen nemen? Aarzel niet en spring gerust eens binnen tijdens één van onze zwembadtrainingen in zwembad 'SportinGenk', Emiel Van Dorenlaan 144 in 3600 Genk

  Dinsdag: van 21u00 tot 22u00
  Donderdag: van 20u30 tot 22u30

 • Zit je nog met een vraag? Behalve binnenspringen tijdens één van onze trainingen kan je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen op bovenstaand adres. we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.