Bevriende clubs
Cowol HasseltCowol Hasselt
Trainingen elke dinsdagavond om 20.00 uur in het Stedelijk zwembad van Hasselt.
http://www.cowol.be/
Duikschool Aeginor in MolDuikschool Aeginor in Mol
Bij Aeginor duikschool zal je begeleid worden door ervaren instructeurs. Bij de wekelijkse trainingen op vrijdag van 21.30 tot 23.00 wordt je op jou ritme gevormd van een landrot tot een ervaren waterrat. Met uitzondering van de zomermaanden, dan zitten we op vrijdag buiten te duiken.
http://www.aeginor.be/
Duikschool AmykosDuikschool Amykos
Duikschool AMYKOS biedt een goede Belgische site voor alle liefhebbers van de duiksport. Als één van de vele duikscholen in België hebben wij heel wat te bieden voor mensen die zich aangetrokken voelen tot de duiksport.
http://www.amykos.be/
Duikschool Atlanta NOSDuikschool Atlanta NOS
Atlanta NOS Overpelt, een erkende duikclub en duikschool, aangesloten bij de onderwatersportliga Nelos. Declub bestaat sinds 1972 en telt op dit moment ongeveer een 100 tal leden. U wordt er in een ontspannen sfeer omringd door ervaren lesgevers die voor een degelijke opleiding zorgen om van jou een veilige duiker te maken. Iedereen die iets meent te voelen voor de duiksport kan gratis een drietal trainingen meemaken op dinsdagavond van 21:30 uur tot 22:30 uur in zwembad “de Dommelslag”
http://www.atlanta-nos-overpelt.be/
Duikschool De ZeesterDuikschool De Zeester
De Zeester is een dynamische duikschool met moderne ideëen en perspectieven, die het diepzeeduiken in Geel en daarbuiten, binnen het bereik van elkeen tracht te brengen.
http://users.belgacom.net/DeZeester/
Duikschool Jaws St-Truiden vzwDuikschool Jaws St-Truiden vzw
Elke maandagavond van 21.00 tot 22.00 is er duiktraining in het zwembad van het Sportcomplex Sint Pieter te Sint-Truiden. Tijdens de trainingen worden de basisprincipes van het duiken aangeleerd in de beste omstandigheden. De leden worden via verschillende, zorgvuldig opgebouwde oefeningen getraind in diverse disciplines van het duiken.
http://www.jaws-sinttruiden.be/
Duikschool Orca Bree vzwDuikschool Orca Bree vzw
Duikschool Orca Bree vzw is een kleine maar gezellige duikvereniging in het noordoosten van de provincie die duikopleidingen verzorgt op alle niveau's. Trainingen vinden plaats op maandagavond en zaterdagnamiddag in het zwembad van Bree.
https://www.orca-bree.be/
Duikschool SamanthaDuikschool Samantha
Hou jij van een sportieve en gezellige clubsfeer? Dan ben je bij ons op de juiste plaats! Duiken doe je nooit alleen: het is een echte teamsport. Zo maak je goede vrienden. Duiken is trouwens een echte familieaangelegenheid: jong en oud kan deelnemen, ook onze jongste vrienden vanaf de leeftijd van 8 jaar, die worden opgeleid binnen onze afdeling jeugdduiken.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden of kom geheel vrijblijvend naar onze wekelijkse trainingsavonden, elke dinsdag van 20u30 tot 21u30 en vrijdag van 21u00 tot 22u00 in het zwembad "AQUADROOM" Sportlaan 12A te Maaseik.
http://www.samantha-maaseik.be/
LDL LummenLDL Lummen
Wij trainen in het zwembad van Lummen, iedere vrijdag van 21u30 tot 23u30. Geïnteresseerden kunnen altijd een kijkje komen nemen. Breng gerust je zwemgerief mee! Iedereen mag gratis drie initiatielessen volgen.
http://www.duikclubldl.be/
Oceanica MaasmechelenOceanica Maasmechelen
Maak kennis met de club op één van haar trainingsavonden op zaterdagavond van 18h00 tot 19h30
http://www.oceanica.be/
Sportduikclub de WalrussenSportduikclub de Walrussen
Op de dinsdagavond vinden de trainingen en opleidingen plaats in zwembad 'Het Anker' te Born en wel van 21.15 tot 23.00 uur. De trainingen worden gegeven door onze eigen instructeurs.
http://www.walrussen.nl/
Vzw Discovery DivingVzw Discovery Diving
Duiken, een fascinerende belevenis. De duiksport bij "Discovery Diving" is sport, avontuur, natuur, zich in een groep inleven. Na één lesuur kunnen wij je echter je brevet niet geven, dat zou bedrog en gevaarlijk zijn. Bij ons krijg je kennis en ervaring om echt van het duiken te genieten. Ervaren instructeurs staan te uwer beschikking om je alle knepen van het vak in het zwembad en in het openwater aan te leren.

Natuurlijk ga je in het begin van je duikersloopbaan niet veel mensen kennen in de club. Maar met een beetje goede wil, heb je na een paar maanden al heel wat makkers en kan je meehelpen aan de familiale sfeer in de club.
http://www.discoverydiving.be/
Yellow Diving SchoolYellow Diving School
Yellow Diving School is opgericht in 1976 door een aantal enthousiaste duikers uit Geel en omstreken.
Deze enthousiaste duikers zagen snel het belang in van het doorgeven van hun kennis en ervaring aan de aspirant-duikers.
Op deze manier is de club uitgegroeid tot één van de grotere clubs uit de regio met een 140-tal leden.
Ook nu hebben wij nog een 15-tal instructeurs en assistent-instructeurs die instaan voor de opleiding van onze leden. En ook nu werken wij aan het opleiden van onze duikers tot assistent-instructeur en instructeur.
http://www.yds.be/

Contact

 • Herenstraat 87
  3600 Genk

  KBO 0409.673.164
  IBAN BE31 0688 9146 1955
  BIC GKCC BE BB

 • Zin om eens een kijkje te komen nemen? Aarzel niet en spring gerust eens binnen tijdens één van onze zwembadtrainingen in zwembad 'SportinGenk', Emiel Van Dorenlaan 144 in 3600 Genk

  Dinsdag: van 21u00 tot 22u00
  Donderdag: van 20u30 tot 22u30

 • Zit je nog met een vraag? Behalve binnenspringen tijdens één van onze trainingen kan je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen op bovenstaand adres. we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.